Mit lehet olyankor csinálni, hogy ha erős a gyanúm rá, hogy az egyik kis hódmezővásárhelyi internetszolgáltató figyeli az internetes tevékenységem, és azt továbbítja harmadik félnek?
1. Hogyan tudom ezt bebizonyítani?
2. Ha esetleg bebizonyítom, hogyan lehet feleletőségre vonni a szolgáltatót?
Még valami: még mielőtt írjátok a hülyeségeket: "biztos bűnöző vagy, meg hasonló marhaságok" nem ilyesmiről van szó. Egyszerűen a magánéletembe másznak bele könyékig.
Hogy hogyan tudnád bebizonyítani, arról így hirtelen fogalmam sincs. Ellenben, ha van konkrét, közvetlen bizonyítékod rá, akkor nyugodtan fel lehet őket jelenteni a személyiségi jogaid, illetőleg az adatvédelmi törvények megsértése címén.
Miből gondolod, hogy ez így van?
Mivel nemigen árulsz el részleteket, így mi sem nagyon tudunk segíteni.
Azt írod, erős a gyanúd, hogy figyelnek és kiadják a tevékenységed részleteit valakinek. Miből szűrted ezt le? Annak mentén kellene elindulni. Esetleges bedobni nekik valamilyen csali-adatot / csali-eseményt, amire ráharapnak és biztosan kapsz visszajelzést arról, ha benyalták. Ezesetben gyakorlatilag kézzelfogható bizonyítékod lesz.
Mint említettem volt, ha be tudod bizonyítani az állításodat, úgy a személyiségi jogaidat, valamint az datvédelmi törvények megsértésének esete fennáll, így a szolgáltató feleősségre vonható.
Egyébiránt ezzel nem ide, meg mindenféle idióta fórumokra kéne folyamodnod, hanem illene ügyvédhez fordulni.
http://lmgtfy PONT com/?q=Ingyenes+jogi+tan%C3%A1cs
A témabedobás már megvolt. Nagyon úgy néz ki, hogy egyértelmű a dolog. A link nem nagyon nyílik meg, amit beírtál.
Itt ebben a városban.....hááát!:-( Az, hogy iszonyatosan gáz az egész, az a legenyhébb kifejezés rá. A legcsekélyebb kifejezés. Nem tudom, hogy mit csináljak, igazából.
Keress rá: Ingyenes jogi tanácsadás
az a legtutibb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!