Szerintetek a D-Link DNS-320-vagy a D-Link DNS-320L a jobb. Milyen NAS-t vegyek? Megbízhatók ezek?
Figyelt kérdés
Nekem két 2tB winyó kell bele és tükrözvekell menjenek, adatmentés a cél. Esetleg létezik, olyn is amit winyóval adnak?2013. nov. 30. 11:12
1/1 anonim válasza:
Külön venni a vinyót ált. olcsóbb, megbízhatónak pedig azok, bár lehet olcsóbban kijönnél egy micro itx-es gép építésével. (Lehet kapni lapot integrált 2 magos arm procival, ahhoz hozzádobod a ramot és tápot és kész is vagy. Teljesítményben jobb leszel és valószínűleg 2-néál több vinyót is rá fogsz tudni kötni, ha olyan az alaplap.)
Nekem évek ót egy Netgear Stora-m van, sajnos már nem lehet kapni, régen olyan 20k körül vettem. Ha most kéne neki mennem én már tuti gépet építenék inkább, az sem lenne sokkal vészesen több, de több dolgot tudnék vele kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!