Bekaptam a rendőrség vírust, Mozzilla helyett a zárolt kép jön be. Hogy tűntethetem el?
tehát csak a böngészőmet nem engedi használni.
Minden más működik rendesen
Előjön a kép miszerint fizessek be 250 ezret.. stb..
Windows xp van a gépemen
Keress rá ilyenkor akár itt az oldalon vagy a google-ban a manuális eltávolításra és szerezz be egy jó vírusírtó/tűzfalat!
Az ilyen és hasonló vírusokat általánosságban manuálisan így kell eltávolítani:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__50..
na most meg eltűnt.
most már semmi gond a böngészővel ujra fut mint régen
pedig nem csináltam semmit nem töröltem semmit...
ja és a vírusirtó egyáltalán nem zavartatta magát
microsoft security essentials.. törlöm is le holnap...
csacsi 2 köszönöm a segítségedet,nagy vagy.
le fogom tölteni azt is,és remélem hogy nem jön elő ujra ez a vírus mert most eltűnt teljesen..
de lehet hogy még a gépen van.
vírusírtóból melyiket ajánlod? melyik programmal védjem a gépem?
gépfüggő, hogy melyikre mi, nagy a harc a gyártók között. egyik ingyenes sem lesz olyan mint egy "nagy cég", viszont vannak azért jók. legfőbb szempont, hogy ne fogja a gépe.! Nos ez a kecske és káposzta esete. ami (relative) maximálisan véd az fogja is mert mindent (pl.:tömörített fájlok) ellenőriz futtatás közben. pl a kaspersky az egyik legjobb de nagy a gépígénye. minden esetre, ha felteszel egy vírusírtó/tűzfalat akkor nézd meg a beállításait és próbáld optimálisra hangolni ill. kizárni az ellenörzésből (fájlrendszervédelem) azokat a futtatandó fájlokat,programokat, amikben biztos vagy és sokat férnek hozzá a fájlokhoz (mozgatják). mivel nem sok vírusírtót telepítettem ezért ajánlani nem fogok, ez a te döntésed lesz. amit mondhatok (kipróbáltam) az F-secure jól véd, de használhatatlan lesz tőle a gép. A comodo internet security nagyon jó, nem fogja a gépet nem riaszt feleslegesen. amit szoktak még ajánlani az a Panda Cloud, ami szintén nem fogja a gépet. Mint ahogy írtam a te választásod lesz, ezért nézz teszteket, mielőtt döntesz!
Független vírusírtó tesztoldal (havi szinten):
"Ilyen mocskok ellen a format C a legjobb megoldás."
vagy ha vesz egy új gépet friss oprendszerrel, garanciával és tart egy rendszergazdát is mellé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!