Freemailen belül hogyan állítsam be, hogy ellenőrzött levél?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy ne spam-ként kezelje.
Be van állíva, hogy a Ouotlook-ba tölti le a freemailes leveleimet is, de van néhány, amit nem levélszemétként,hanem spamként kezel, holott nekem fontos lenne. Az outlookban be tudom állítani, hogy a továbbiakban okés legyen, de a freemailen belül hol kell, hogy azokat is az Outlook letöltse, és ne csak a freemail.hu-n tudjam megnézni???
Remélem értitek.
2009. nov. 20. 14:18
1/3 anonim válasza:
Nem értem pontosan mi a probléma. Ha a freemail-es szűrést akarod kikapcsolni, akkor a Levelezés menüben (ott van fönt a menüsor a freemailen) a Spamszűrés pontnál tudod beállítani a szűrő érzékenységét, illetve azt, hogy hogyan kezelje a spam leveleket. Még a legenyhébb beállítás mellett is blokkolni fogja a nyilvánvalóan spam leveleket, de azért a kétes eseteket átengedi.
2/3 A kérdező kommentje:
Biztos kicsit zavaros volt az előadásom...:-)
A spam-nél csak blokkolni tudom a leveleket, de én pont, hogy át szeretném engedni néhányukat! Azt hogy csináljam??
Meg nyilván egyszerűbb megadni azokat a címeket, amik gyanúsnak tűnnek, de mégsem az, mint azokat, amiktől nem szeretnék kapni???!!! Nem is tudom, hogy gondolják ezt???
2009. nov. 21. 08:21
3/3 A kérdező kommentje:
Illetve a levelezésnél ha szűrők aktivitását kikapcsolom, mindig érvénytelen mappanevet ír! Mit kell odaírni???
2009. nov. 21. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!