Hogy csinálok jelszót a laptomomhoz?
Figyelt kérdés
tudjátok, arra gondolok, amikor bekapcsolom a gépet, és előbb egy jelszót kér?
és azt hogy tudom, hogy kér egy rendzsergazdásat, és egy máik felhasználósat is? hogy tudok ezekre külön-külö jelszót beállítani?
(Barátomnak elég vicces a épe; bár kér jelszót a gép, a mező alá ki is van írva.... ez hgyan lehetséges?)
2009. nov. 20. 00:36
1/3 A kérdező kommentje:
már megoldottam :)
2009. nov. 20. 00:44
2/3 anonim válasza:
Az attól függ hová akarod azt a jelszót. Ha BIOS-ba akkor ott kell a password-nál. De ha a felhasználóhoz akarod akkor csak a vezérlőpult, fiókbeállításnál. Ott meg fogod találni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi. megcsináltam tegnap. Mégis, most bekapcsoltam reggel a gépet, és jelszó kérés nélkül betöltött mindent. ez miért történt?
2009. nov. 20. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!