Danikiller kérdése:
Mi a baj a NOD32 vel? (többi lent)
Figyelt kérdés
az a problémám lenne hogy a windows biztonsági riasztások azt irja ki hogy: a virusvédelem le van tiltva,a probléma megoldásához kattintson a buborékra. mit tegyek ?2013. nov. 22. 10:10
2/11 A kérdező kommentje:
xd kattints a buborékra már megtettem de nem tudom hogy lehetne megcsinálni (amugy eddig normálisan ment nem tudom mi baja lett ezt magától csinálta)
2013. nov. 22. 10:12
3/11 anonim válasza:
Meg kéne nézni mit ír ki. Akkor talán tudunk segíteni. A Nod32 sok minden miatt szokott "buborékolni", pl hogy nincs fent az összes frissítés, vagy elavult a kód... stb.
5/11 A kérdező kommentje:
a NOD pontosabban azt irja : a viruskereső inicializálása
nem sikerült. az eset nod 32 moduljainak nem fog megfelelően müködni t
2013. nov. 22. 10:50
6/11 levis56 válasza:
Töröld le majd telepítsd újra.
7/11 anonim válasza:
Ha nem valódi az operációs rendszer, Eset-Nod nem fog működni.
8/11 anonim válasza:
Megvetted a licenszkódját? Ha nem, ne csodálkozz, az Eset-Nod fizetős. Használd újságkóddal.
9/11 A kérdező kommentje:
én megértem ezeket. de eddig nekem ugy volt hogy ha piros lett és lejárt ujratelepitettem. legutóbb pedig mikor ujratelepitetem és ujrainditottam a gépet megint piros lett.
2013. nov. 23. 16:16
10/11 A kérdező kommentje:
a másik baj az hogy mostmár próbálnám letörölni de nincs a programok telepitése és törlése listába . valahogy máshogy is le tudnám törölni (egyébként a telepitője megvan) szóval én nem frissiteni szoktam hanem csa ha pisor lett letörlöm és ujra feltelepitem és megint müködik 1 hónapot
2013. nov. 23. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!