Létezik a felhasználói jogosultságokat felülíró program?
coopper Köszi a segítséget amit tudom megprobálom
Pj0tr: igen tudom hogy a pipát bekell rakni :)
Szia.
Nem titkositva voltak véletlenűl azok a mappák ?
Ha igen akkor nem biztatlak semmi jóval, igy jártál.
Ha elveszett a titkositott kulcs fele (Dokumentim and setting mappában) akkor szinte esélytelen.
Nézz szét itt : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Szia
Tudomásom szerint nem titkosítottam csak írásvédettség került rá feltételeim szerint vagy még akkor amikor XP volt a gépemen vagy amikor a W7 miatt újra kellett telepítenem és azóta nem férek hozzá a mappához úgy ahogy én szeretnék pl. egy txt fájlba nem mutatja mi van stb... és hiába veszem le az írásvédettséget nem csinál semmit a biztonsági fülnél is megpróbáltam hozzárakni magamat vagy is a felhasználót de nem segített semmi rengeteg mindennel próbáltam már
Üdv.
Szia.
Ha otthol vagy DOS-ban, akkor rakd be a gépedbe a win7 telepitő DVD-jét inditsd be rólla a gépet és javitást választva inditsd egy parancssort (ennek a parancssornak magasabb felhasználói jogosultsága van mint a sima rendszergazdának ez system jogosultsággal fut) : [link] -> 3-dik kép első menűpont.
Ha megvan a paranccsor akkor próbáld meg átmásolni dos parancsokkal (copy) azokat a fájlokat amikhez nem férsz hozzá, egy olyan mappába ahol hozzájuk férsz.
Aztán inditsd ujra a gépet és nézd meg, hogy tudod-e használni az átmásolt fájlokat.
Sok sikert.
Üdv.
Szia
Az a gáz hogy DOS-ba nem ok otthon... :( de megpróbálom megoldani egy ismerősömmel ö keni vágja a DOS-t de azért köszönöm a segítséget :)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!