Valaki fel akarja törni a facebookom?!
Figyelt kérdés
ma beakartam lépni a facebookomba,és ki voltam jelentkezve(pedig nem jelentkeztem ki)és valaki teljesen más személynek(számomra ismeretlen) volt beírva az e-mail címe és a jelszava, el is volt mentve és ha odakattintottam, hogy bejelentkezés be is tudtam lépni az ő facebookjába..ez hogyan történhetett? akkor most ő is be tudott lépni az én facebookomba? segítsetek!2013. nov. 17. 19:22
1/12 anonim válasza:
Ha feltörték, a jelszót átírták, mentették akkor nem tudtál volna belépni a sajátoddal!
2/12 A kérdező kommentje:
akkor az egész gépet feltörték? vagy hogy lehetséges ez?
2013. nov. 17. 19:36
3/12 anonim válasza:
Öcsém...
Először nézd azt, nem-e ült más a gép előtt...
Feltörték a gépét lol
4/12 A kérdező kommentje:
képzeld el nem ült más a gépem előtt, ezt csak én használom, nyílván felismertem volna ha ismerősöm email címe de fogalmam sincs kié az a profil!
2013. nov. 17. 19:45
5/12 anonim válasza:
hát pedig 100% hogy valaki volt a gépednél
6/12 anonim válasza:
vagy esetleg teamviwert vagy ilyesmit nem használtál mostanában? a számítógép ki volt kapcsolva előtte egész nap?
7/12 A kérdező kommentje:
100% hogy nem volt senki a gépemnél had tudjam már jobban, és még annak az illetőnek a könyvjelzői voltak elmentve az én könyvjelzőim helyett:O
2013. nov. 17. 20:31
8/12 A kérdező kommentje:
nem használtam teamwievert, és nem volt kikapcsolva
2013. nov. 17. 20:32
9/12 A kérdező kommentje:
olyan mintha az ő gépébe lennék benne
2013. nov. 17. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!