Malware antivírus program elég önmagában?
Figyelt kérdés
Avast legújabb van mellette, de mi van, ha csak a malware-t használok
Elég lehet?
2013. nov. 11. 10:35
11/13 Igor Igorovics válasza:
iszonyatos memóriát???
Az a néhány mega a 4 gigás ramok korában?
Valami összeakadás volt nálad gaben, vagy tényleg valami szrságot telepítettél fel.
12/13 TappancsMancs válasza:
8as válaszolónak is, valóban nem tudtam mi a malware kifejezés jelentése pontosan de utána néztem. Köszi az infót. Nem tudtam hogy átfogó kifejezés a rosszindulatú szoftverekre. Abból indultam ki hogy a köznyelv vírusirtónak nevezi az efféle progikat mint fő irtóprogikat, de úgy tűnik nem így kéne általában ezt nevezni. :) Hanem malware irtóknak, mer nem csak vírus okozhat gondot ami a malware-ek egy része lenne ezek szerint. Megjegyzem a szoftver letöltő oldalak biztonsági szoftver menüjei sem rendszerezik ezt megfelelően. De kösz az infót.
13/13 TappancsMancs válasza:
Az Avast sem vírusirtó mert nem csak vírusokat irt még az ingyenes változata sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!