Hogyan jön a számítógépemre a police.hu?
Szerettem volna nézni a szappanoperám újabb részét és amikor beütöttem a címet bejött egy tabella, amin közölték, hogy a "böngészőjét zárolták", majd egy másik táblán azt írták, hogy a PC tartalmat zárolták és fizessek büntetést.
Ez a tábla police.hu megjelöléssel jött. Nagyon nehezen tudtam elküldeni. Azóta már egyszer újságolvasás közben is bejött. Mi a kutyafüle ez? Segítsetek!!!
vírus
gépet áramtalanítani, majd bekapcsolni és vírusirtót telepíteni
semmi köze a rendőrséghez, átverés
A minap én is így jártam, de virusokra és hack- programokra tekintettel nincs gond, amíg az oldaluk szerint az igazoló password-ot be nem írod, mert akk. indítod el a folyamatot.
Én nem jártam így, csak reset-et nyomtam és azóta sem láttam
Ha továbbra is előjön akk. sincs gond csak ha rákattintasz v. elfogadod feltételeiket, a mocskot olyankor teszik a gépre
Csak nyugalom és jó netezést!
Ne legyünk hülyék! Ez nem vírus, közel sem. Csak erre a legegyszerűbb rá fogni, mert az átlagember már hallott erről. Az nem vírus, hogy ha épp egy oldalon vagy, és betölti azt a bizonyos oldalt. BETÖLTI csak simán betölti. Nagyon okosan kihasználják hogy van az a lehetőség hogy navigálás megerősítése, és erre egy több kilométer hosszú (a képernyőn nem megjeleníthető hosszúságú szöveg doboz legalján ott az oldal elhagyása gomb, amennyiben megpróbáljuk ki(x-elni) az oldat ugyebár)
Alapvetően Google fordítóval feltehetően angolról fordított oldallal van dolgunk. Látszik, főleg ha valaki elolvassa a szöveget.
Szóval ez nem vírus. Csak pár nagyon kezdő webfejlesztő ügyes próbálkozása... Ha vírus lenne azzal kicsit komolyabban is meg lehetne fingatni a felhasználót. Remelem segítettem, bár eléggé a kérdés kiírása után vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!