AVG vírusirtóm van, de szeretnék még mellé valamit. Mi lenne megfelelő?
Figyelt kérdés
Félek, hogy van olyan ami kicselezi az AVG-t és ezért kellene egy olyan program ami átvizsgálná a gépet és ha van akkor karanténba helyezné a vírust, tudnátok ilyet ajánlani? Köszönöm a segítséget .2013. nov. 1. 18:49
1/11 anonim válasza:
Az AVG éppen erre való, mint amit leírtál. Ne spilázd túl ezt a vírusvédelem kérdést. Hidd el, az AVG teszi a dolgát a háttérben. Ráadásul nem célszerű két vírusvédelem, mert összeakadnak, és akkor vége a dalnak.
2/11 anonim válasza:
Avg helyett erosebb vedelemel jobban jarnal pl. Avast. De te dolgod.
Minden vedelem melle lehet ha szukseges heti 1x egy malwarebytest lefutatni.
3/11 belapus válasza:
Én is a Malwarebytes-ot akartam javasolni.Kompatibilis és jól kiegészíti a legtöbb vírusirtót.Kevesebb, mint 5 000 forintért élettartam licencet lehet vásárolni.Ezzel valós idejű védelmet kapsz.Az ingyenest a vizsgálat előtt mindig frissítsd.
4/11 Igor Igorovics válasza:
5/11 anonim válasza:
Malwarebytes free, mellé 6-8 szilvásgombóc, és egy üveg sör. Ezt tudnám ajánlani. Amúgy tényleg nem kell túlbonyolítani ezt a témát.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) Igor Igorovics! telepítettem a malwarebytes - t és 79 rosszindulatú programot talált . ezen ledöbbentem rendesen . töröljem én , vagy karanténba teszi ?
2013. nov. 2. 19:35
8/11 Igor Igorovics válasza:
Nagyrészük lehet csak nyomkövető süti (tracking cookie).
9/11 Csxeba válasza:
Mellesleg minden ingyenes víruskereső azzal reklámozza magát, hogy az elején 1000 vírust talál a gépeden, ne dőlj be neki. Két vírusirtót ne használj párhuzamosan, mert rontják egymás hatásfokát + zabálják a memóriát. Esetleg próbáld ki valamelyik Linux disztrót, azokra jelenleg nincs aktív, terjedő vírus.
10/11 Igor Igorovics válasza:
A Malwarebytes és az AVG ismert, neves, megbízható labor, nyugodtan lehet hinni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!