Jó ez a vírusirtó?
tapasztalatból mondom hogy egy hulladék..
Én Nod párti vagyok mondhat bárki bármit.. 8 éve használok Nod-ot és komolyabb vírus-t nem kaptam be ami vitte volna az OS-t.
Melóhelyen a gépen alapból ez a essential volt... lefuttattam 0 vírus minden oké.. aztán javasolták nézzem meg nod-al letöröltem az essential-t fel a nodot lefuttattam találtam kb 10 vírust.. jó persze lehet mondani hogy a nod mindent vírusnak érzékel.. (annyira meg értek hozzá hogy tudjam nem crack-ek meg hasonló trainereket talált vírusnak)
Ez a vírusírtó nagyon ratyi, semmit nem vesz észre, én például Smart Security 6-ot, és SpyHunter-t használok.
A SpyHunter sokkal több dolgot észrevesz, mint a Nod.
Az ilyen kérdésekre adott válaszok többnyire hitvitákhoz vezetnek.
Bármely vírusirtó jobb, mint ha nincs semmilyen és fizetősek általában jobbak az ingyeneseknél.
Minden vírusirtó terheli a rendszert és mindegyikkel előfordul, hogy átcsúsznak rajta dolgok, de ez soha nem jelenti, hogy az sz@r/gagyi/hulladék/stb lenne. A gyengeségeiket bele kell kalkulálni a felhasználói szokásaidba.
Mindíg csak az számít, hogy NEKED megfelel-e az a védelem, amit biztosítanak.
Én javaslom az Eset Smart Security 7-et. [link] Tűzfalat is tartalmaz. Egy hónapos teljes funkciós próbaverziót tudsz letölteni. Ha úgy gondolod, hogy neked bejön, akkor havonta frissíthető a liceensze sszámítógépes magazinokban megjelenő kódokkal, vagy meg is vásárolható. (Én újságos licensszel használom vagy négy éve. Persze mindíg az aktuális verziót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!