Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gépem azt írja ki hogy...

Jackpot2567 kérdése:

A gépem azt írja ki hogy szoftverhamisítás áldozata lettem stb engem ez nem is érdekel de eltünik a háttér és lag-ol az egész mit tegyek ha nem akarom megvenni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vezérlőpultban. Windows XP vagy 7 van a gépeden?
2013. okt. 30. 20:05
 12/17 Csxeba ***** válasza:

Ahogy a fenntebb szólók is mondták, ez nem vírus. És teljesen mind1 milyen CDről teszed fel, ez mindenképpen kijön kb 1 hónappal telepítés utána, hacsak online nem aktiválod.

Ilyen és ehhez hasonló görénységek miatt használok én Linuxot :D Tudom ajánlani :D

2013. okt. 31. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha jó a crack, akkor elfogadja valódinak a Microsoft rendszere, sufnituningolt operációs rendszert persze nem. Próbálj beszerezni (haveroktól) ilyet. Az enyémet elfogadta valódinak, frissiti rendesen, pedig...
2013. okt. 31. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Itt olcsón kapsz valódit.

[link]

2013. okt. 31. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Windows 7 Professional 64 bit MUI (D-OEM DELL) OEM

részletek

Gyártó: Microsoft

OPERÁCIÓS RENDSZER

Windows 7 Professional 64 bit MUI (D-OEM DELL) OEM

25%*

árelőny

Nettó ár:

Bruttó ár: 24.500 Ft

31.115 Ft db

2013. okt. 31. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyik haverom úgy oldotta meg hogy online (nem tudom hol) nézett hozzá egy működő licenc kulcsot feltelepítette a gépére a már amúgy is crackelt windowst,és mikor kérte a kulcsot akkor beírta. Én csak azt nem értem, hogy crackelt windowshoz minek kulcs. A te esetedben azt tudom tanácsolni, hogy ragd újra a gépet egy eredeti lemezről. Ha van haverodnak vagy valakinek ilyen és úgy. De ha jól emlékszem van önaktiválású win.
2015. márc. 14. 16:15
 17/17 Qasimodo válasza:
Tiltsd le a szoftvervédelmet és az utána következő platformot is.
2016. dec. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!