Véleményetek várom a következő történettel kapcsolatban. Igazam van-e, avagy sem?
Én úgy vagyok vele, hogy koliban is, albérletben is jelszó nélkül volt a gépem, és mondtam hogy használhatják nyugodtan, volt aki így is telefonált hogy használhatja e.
Albérletben viszont nyárra itt hagytam a gépet, aztán mikor visszajöttem akkor úgy össze volt retkelve a monitorom, hogy 3 napig kellett alkoholos ablaktisztítóval takarítani mert nem jött le róla a mocsok. Aztán mikor kérdeztem a srácot a válasz az volt "ja, igen pár bogarat szétlapítottam rajta". Onnantól azt mondtam hogy oké, akkor jelszó lesz.
De amúgy nem tudom ki mit rinyálnak emberek ilyen helyzetben, egyrészt a te laptopod, a másik fél örüljön hogy használhatja, másrészt a külön felhasználó teljesen korrekt megoldás.
Nálunk még a családnak is külön felhasználó van otthon.
Itthon 3 gép van, mindegyiken én a 18 éves fiú vagyok a rendszergazda. A család minden tagja sikeresen képes a halálba küldeni egy gépet, 3 napon belül.
Ha valamit töltögetni/telepiteni akarnak, muszáj h nekem szóljanak, mert a fiókjaik nem engedélyezik ezeket a jelszavam nélkül.
választhattam. Vagy ez a megoldás, vagy havonta cseszem el a délutánomat hogy vissza hozzam az életbe a gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!