Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusirtó probléma?

Vírusirtó probléma?

Figyelt kérdés
Nem engedi megnyitni az Avastomat, pedig fel van rakva. Átmentem a "vendégbe", ott viszont rendesen működött a vírusirtó. Ez mitől van? Illetve most vettem észre, hogy van valami AVG PC TuneUp nevű program a gépemen, azt olvastam, hogy ez is valami vírusirtó szerűség. Lehet, hogy az tiltotta le? Ezt minden következmény nélkül letörölhetem a gépemről? Csak mert állandóan kidobál nekem hibákat, és nagyon idegesít.
2013. okt. 26. 20:01
 1/4 belapus ***** válasza:
Az AVG PC TuneUp az AVG rendszerkarbantartó csomagja.Nyugodtan eltávolíthatod, azonban nem vagyok biztos benne, hogy az akadályozza az Avast elindulását.
2013. okt. 26. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy a másik felhasználón mért jó a vírusírtó, ha itt nem. Volt már ilyen problémám, lefuttattam az eset online scannert, talált is vírusokat, utána megjelent a vírusirtóm is, de most valahogy nem nagyon akar..
2013. okt. 26. 21:28
 3/4 belapus ***** válasza:
100%
Esetleg futtasd le a Malwarebytes Free-t is, és utána próbáld meg újratelepíteni a vírusirtót.
2013. okt. 26. 21:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Oh, köszönöm szépen! :D

Elkezdtem lefuttatni, igaz, hogy időközben lefagyott és újra kellett indítanom, de talált 60 vírust, amit gondolom kitörölt, mert bekapcsolt időközben az avast. Kérdés, hogy meddig marad ez így. Viszont tényleg nagyon szépen köszönöm.:)

2013. okt. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!