Le lehet-e tölteni, ha a következő jelzést kapom?
Az interneten található fájlok hasznosak lehetnek,de egyes fájltipusok kárt is okozhatnak a számitógépben.Mennyire veszélyesek az ilyen oldalak?Van-olyan, aki ennek ellenére megkockáztatjaa letöltést,milyen kockázattal jár?
Van-e olyan oldal,ahol letöltéskor ezt nem jeleniti meg?Sajnos én még nem találtam,aki tud ilyenről,légyszi segitsen.
A Windows minden egyes letöltésnél kiírja. Ettől nem kell megijedni. Legyen fenn antivírus aktív rezidens pajzzsal, és http szűrővel megtámogatva, a böngészőt rendszeresen frissítsd. Meg, amit általában szokás.
De a lényeg úgyis mindig rajtad múlik, hogy el tudod-e dönteni, milyen veszélyeket hordoz, ha az igenre kattintasz.
19:27 Légyszi ird már meg,hogyan frissithetem a böngészőt,hogyan kell használni a rezidens pajzsot és a szűrőt,hol találom ezeket?
Bocsi,amiért ilyen alapvető dolgokat kérdezek,de még kezdő vagyok e téren.
a régi internet explorer ezt minden letöltésre kiírja, ha tudod, mit és honnan szedsz le, nyugodtan töltsd, ha pedig zavar ez, böngésző frissítés (google, internet explorer 8 -ra keress rá és tedd fel, vagy microsoft.com, de egy idő után nálam kidobta a windows mint biztponsági frissítést), vagy szedj le egy másikat, én pl. az operát ajánlom (opera.com) stabilabb mint a firefox, frissítés ellenőrzés bekapcs, és két klikkel megoldva a dolog.
Vírusírtóból annyi van, mint égen a csillag, avast ingyenes, valós idejű védelemmel, oldalakat, letöltéseket ellenőrzi, ha kell, boot idejű vírusírtás is van.
De a legfontosabb, hogy ésszel használd a netet, akkor nem kell ezek miatt aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!