Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » BIOS jelszavam hogyan tudom...

BIOS jelszavam hogyan tudom visszaállítáni?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem a BIOS-om jelszavát, és azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudnám visszazerezni?
2013. okt. 20. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
visszaszerezni sehogy, max törölni. Gombelemet kiveszed 15 percre, ha nem segít akkor BIOS reset a megfelelő jumpereléssel, ami meg az alaplapod kézikönyvében van leírva...
2013. okt. 20. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

PC? Notebook?

Vedd ki a backup elemet. Ha noti akkor szerviz és itt leresetelik.

2013. okt. 20. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy frissíted a biost, és akkor törlődik.
2013. okt. 20. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, és ha frissítés közben valamit elcseszel akkor kidobhatod a lapot. Maradjunk az én megoldásomnál :)
2013. okt. 20. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:

De be vagy sz.arva! Nem kell feleslegesen paráztatni, mert manapság már nem olyan nagy kunszt a bios frissítés!

15 évvel ezelőtt nagyobb rizikó vt floppyról...

Ha meg azt nem tudja megcsinálni, akkor se jumperelni, se elemet kivenni nem fog - amúgy az elem kivétele lóf.asz, mert 15 perc Qrvakevés, hanem min. 1 nap kell neki, de lehet, hogy több.

2013. okt. 20. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok besz@rva...

1. Ha itt kérdezi akkor nem lehet olyan nagyon hozzáértő, ezért kapásból nem küldöm neki egy BIOS frissítésnek...

2. Ha régi lapja van, akkor egy bebukott BIOSfrissítés miatt simán kukába teheti az alaplapot, mert azokon nincs "hülyeségvédelem".

3. Ha esetleg még is elszúrja, akkor legyen majd nagy arcod meg dumád és segíts neki...

2013. okt. 21. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
A BIOS-t amúgy sem tudnám frissíteni, mert nincs op. rendszerem.
2013. okt. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!