A GTA IV-t hogy tudom lemásolni?
Figyelt kérdés
Úgy tudom ,hogy van egy olyan törvény, hogy lehet egy biztonsági másolatot készíteni magunknak bármiről. Én most tényleg csak egy biztonsági másolatot szeretnék készíteni ugyanis megvettem 12000 Ft-ért és csak CD-vel indul a játék és féltem, hogy nehogy összekarcolódjon a sok használattól.
Azért vagyok gondban vele mert egy üres DVD lemezen 4,7 Gb hely van ez meg DVD lemezenként 8 Gb.
Ha tudtok légyszi segítsetek!!!
Előre is köszi!
2009. nov. 11. 20:28
1/5 anonim válasza:
létezik 8.5 GB-os üres dvd is...
2/5 A kérdező kommentje:
Igen??? Nem tudtam... Köszi!
2009. nov. 11. 20:35
3/5 anonim válasza:
hogy indul csak cd-vel, mikor duplarétegű dvd-n van?
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem dupla rétegűn van ,hanem 2 DVD-n. Bár mondjuk nem tudom, hogy DVD lemez-e vagy valami más mert az nincs rá írva.
2009. nov. 12. 20:20
5/5 ceri válasza:
A gta4 kb 14 Gb, tehát 2db dupla DVD-n van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!