Melyik az a vírusirtó, amelynek a legalacsonyabb a gépigénye?
Figyelt kérdés
Lehet fizetős is.2013. okt. 19. 12:00
2/8 A kérdező kommentje:
Emese?
2013. okt. 19. 12:21
4/8 belapus válasza:
Ugyancsak kevéssel beéri még a Panda, a Webroot és ( ha igaz ) a 360 Internet Security 2013 is.
6/8 Kovács Pistike01 válasza:
Igazán nem bántani akarom az avastot, nagyszerű szoftver és az ingyenesek közül a legszélesebb körű védelmet ez nyújtja, de azt hogy kicsi a gépigénye, nem mondanám. Nem kell hozzá erőmű, az én a6-os lianomon semmit sem zavar, de amikor anyám régebbi gépén lecseréltem az emesére, akkor az megtáltosodott.
7/8 anonim válasza:
Avast 9-es verziója sokat változott.Jobb mint volt,öreg gépemet nem fogja már vissza mikor frissít,szerintem nagyon jó lett.egyedül külsejét sz.rták el,csak,hogy a win8hoz passzoljon..
Meg éri ki próbálni :)
8/8 Kovács Pistike01 válasza:
szerintem sem túl csinos, de elég áttekinthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!