Win 7-nél, hol tudom megváltoztatni a wifi jelszavam?
Figyelt kérdés
Laptopom van,más is használja és nagyon belassul,nem tudom hol keressem az internet elérés beállítását.Kösz a segítséget2013. okt. 17. 09:58
1/8 anonim válasza:
A wifi jelszavát csak a routeren keresztül tudod megváltoztatni!
2/8 anonim válasza:
A router beállitásain belül te okos, ne a win7 beállitásai között.
3/8 4ttil4 válasza:
keresd meg a routered ip-jét (neten, vagy a routeren is fel szokták tüntetni) Ezt beírod keresőbe, majd felhasználónév/jelszó: admin (általában)
Itt megkeresed a wireless vagy wlan settingset, és a securityt. Valahol itt tudod megváltoztatni a jelszót.
4/8 4ttil4 válasza:
bocsánat, a böngésző címsorába írd be az ip.t, nem keresőbe
5/8 A kérdező kommentje:
50 éves vén ostoba vagyok kedves2-es,azért írtam a Win 7,hátha annál más a keresés mint xp-nél vagy nem tudom....Köszönöm 3as sikerült,bár alig tudtam a routeren elolvasni a számot olyan kicsi betűk voltak.Nem vagyok profi számtech guru,de örülök hogy ennyi segítséggel legalább megy.Köszönöm
2013. okt. 18. 07:20
6/8 anonim válasza:
Nem sértésnek szántam, mindenkinek ezt mondom aki bénázik számtechben, csak némi oldás jellege van, annyit tesz hogy ez nem egy nagy cucc, igy más lesz a hozzáállásuk, könnyebben oldják meg ezt vagy a későbbi akadályokat.
Van aki úgy fél a pc-től mint a tűztől és csak igy tudod rávenni és meggyőzni hogy ez egy lopikula, nem tud elrontani semmit csinálja és állitgassa csak nyugodtan.
7/8 A kérdező kommentje:
Szó sincs sértődésről,inkább csak mentegetőztem a bénaságom miatt!Szépnapot
2013. okt. 21. 09:15
8/8 anonim válasza:
ha a böngészőbe beírod a 192.168.1.1 vagy a 192.168.0.1-et (ezek a legáltalánosabbak), elvileg itt be kell adnia egy ablakot és az általános felhasználónév és jelszó admin, admin, majd ha belépsz ott már meg tudod keresni a wifi beállítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!