Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » (SOS) Mit tegyek a Facebookommal?

(SOS) Mit tegyek a Facebookommal?

Figyelt kérdés

tegnap este óta belépéskor ezt az üzenetet kapom

'For security reasons your account is temporarily locked

If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.'

utána 'Folytatás'

utána kér egy biztonsági szöveget (bepötyögöm)

'folytatás'

és írja hogy

"Fényképes személyazonosító okmány feltöltése"

WTFFF????

és ott vannak a feltételek hogy miket fogad el, és miket nem.

én lefényképeztem a személyimet, feltettem, és le "ok"-oltam!

ezt jött

"Someone will review your uploaded ID shortly and reply to you at the email address you provided."

magyarul:

'Valaki felülvizsgálja feltöltött ID röviden és válaszunkat az e-mail címre.'

ezt tegnap már 5x megtettem, és ma is többször..

mire várjak mééég?

SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!

(nekem nagyon fontos hogy kapcsolatot tudjak teremteni az ismerőseimmel minél előbb!

2013. okt. 14. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor hívd fel őket,mert oda nem most fogsz ismét belépni
2013. okt. 14. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

"Someone will review your uploaded ID shortly and reply to you at the email address you provided."

magyarul:

'Valaki felülvizsgálja feltöltött ID röviden és válaszunkat az e-mail címre.'

Öregem, ez baromira nem magyar. A Google Translate-et felejtsétek már el.

shortly = HAMAROSAN

A mondat jelentése MAGYARUL:

"Valaki hamarosan felül fogja vizsgálni a feltöltött személyi igazolványod és válaszolni fog arra az email címre, amit megadtál."

Várnod kell, amíg nem írnak, addig hiába küldözgeted újra.

2013. okt. 14. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
hagyatok mar beken aszt a szar google forditot az nem jo semire szinte talan az ilyen hetkoznapi szavakat jol kiadja de ennyi az elotem iro jol leirta a szoveg foditasat es tenyleg varnod kel mondjuk en eszt a modszert meg nem halotam a fb tol mondjuk velem mar tortent meg de akkor aszt kerte hgy ismerjem fel az ismeroseim kepeit ez mar engedte is az ok amiert lezarta a fb a fiokodat az a lehet hgy tul sok embert jeloltel ismerosnek akiket nem ismersz vagy ha ismered is nem fogadtak el a baratkerodet vagy ha el is fogadtak akkor nem ismerosnek jeloltek maskepp nem zarhatak le a fiokodat ha az van amit en irtam akkor csak akkor tudsz majd belepni ha megmondod az ileto nevet a kepen es eszt keri tobb ismerosel is asztan mar engedni fog ha nem keri igy es max 3 napon belul nem enged belepni talan max 1 het de eszt elege kizartnak tartom elfelejtheted eszt a fb fiokot
2013. okt. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!