Lehetséges-e facebook kitörölt üzenetet, stb visszahozni? Bőven lenn, nagyon fontos.
Összevesztem az egyik gyerekkel facebookon, odáig fajul a dolog, hogy az iskolai etikai bizottság vár minket :D .
Bizonyítás képpen vissza lehet-e hozni olyan post-ot, ami törölt; kitörölni üzenetet, hogy senki ne lássa; valamint van-e olyan feltörőprogram, hogy a zárt csoportot lássa.
Értelmetlen kommentek kíméljenek.
Köszönöm.
Visszahozni törölt posztot: nem.
Kitörölni üzenetet, hogy senki se lássa: egész üzenet thread-et igen, de csak meg találod a törlés opciót.
Feltörőprogram: nincs.
Ja bocs, kiegészítek:
"Kitörölni üzenetet, hogy senki se lássa: egész üzenet thread-et igen, de csak meg találod a törlés opciót. "
Persze attól, hogy X kitörli az ő fiókjából az Y-nal folytatott beszélgetést, Y-nak még megmarad.
Az előzőnek igaza van, de azt sokan nem tudják, hogy a törölt üzeneteket sem törli a rendszer... Épp az ilyen esetek miatt :)
Fiókbeállítások menüben legalul van egy "Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról." lehetőség. Kövesd az utasításokat és minden üzeneted és képed kimentésre kerül
én ezt csináltam,amit ajálottatok
és az a baj hogy a kitörölt üzeneteket nem adja vissza
és csak az az napi másolatoto küldi el sajnos
valahogyan nem lehet visszahozni ezt a törölt üzenetet?
köszi előre is a válaszotokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!