Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki cserélték a jelszavamat...

Ki cserélték a jelszavamat yahoo mailen és nem tudok mit csinálni tudnátok segíteni? SOS

Figyelt kérdés
Tudom hogy van a biztonsági kérdés de az a gáz h el felejtettem nem lehet másképp megoldani ??? nagyon fontos lenne !!!

2013. szept. 15. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
hat maskep nem lehet de tudod van az az okos kis mappa text documents nevel amibe irharsz es meg sok szaz ijen mappa na m1 es aba belekene irni mikor ijeneket csinalsz pl uj fiok kod felhasznalonev emailcim stb es akor ne felejted el maxim torold az emailcimed es csinalsz ujat hogy az ileto ne tudjon hozafeni maxim megoldhato ha hacker vagy meghoza eleg komoly mint en akor meg meglehet csak felul kel irni a programot de most nem reszletezem
2013. szept. 15. 22:35
 2/2 A kérdező kommentje:
De ahhoz hogy le töröljem kéne tudjam a jelszavat is amit nem tudom mivel kicserélték :/
2013. szept. 16. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!