Trójai kiirtása?
Sziasztok!
Nő vagyok, szóval légyszi próbáljatok meg leereszkedni a szintemre, mielőtt válaszoltok. :P :)
Szóval én okos, letöltöttem valami cuccot ma, és kaptam ajándékba egy csinos kis vírust. Azt írja, hogy a helye c:program files/google/deskpot/...stb-stb.
Van Panda cloud vírusirtóm, amit még életemben nem használtam. Hát gondoltam most ideje lenne fölfedezni. Ki is választottam a vizsgálatnál a számítógép vizsgálatát. Egy darabig ment, mindig egy kis felugró ablakon jelezte, hogy épp hány vírust blokkol. Aztán hirtelen megszakadt. Kiírta hogy hiba, és azóta semmi. Most ki tudtam lépni belőle, megpróbálom újra elindítani.
Egyenlőre tehetek ettől többet? Azt sem tudom, hogy ezzel a kereséssel megyek e egyáltalán valamire. Ha nagyon nem jön ez ma össze, akkor holnap viszem egyik barátomhoz a laptopot, de ha addig tudok valamit tenni, hogy pl. megnyissa az oldalakat (mert azt sem engedi, ez az egyetlen, ami bejön) akkor megköszönöm a tanácsokat. :)
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos mire meg tudtam volna ezeket nézni, addigra a trójai teljesen kinyírta a gépem. Másnap vittem újratelepíteni. De azért köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!