Melyik ingyenes, teljes verziós vírusirtó nem lassítja le a gépem?
Azt hallottam hogy az Avira jó.
Arra lennék kíváncsi hogy van-e olyan vírusirtó aminek a teljes verziójáért nem kell fizetni és egyátalán nem lassítja a gépem se a netem.
Ha válaszoltok legyetek szívesek linket is írni ahonnan letölthetem! :)
Köszi!!!
Még egy pont az avastnak.
Olyan vírusirtó nincs,ami egyáltalán nem lassítja sem a gépet,sem a netet.Illetve van,úgy hívják,hogy ubuntu linux,de nem vírusirtó,hanem egy oprendszer,ami nem igényel vírusirtót,mert annyira biztonságos.
Vírusirtó és antispyware egyben,megvéd mindenféle kártevőtől,tűzfal viszont nincs benne.
Ha mindenáron akarsz,akkor zone alarmot,comodot(lehet úgy telepíteni,hogy csak a tűzfal) ajánlok.Bár én egy jó ideje tök jól megvagyok tűzfal nélkül is.Legalább nem idegesít...
Avg ingyenes verziója is elé jó,de abban sincs tűzfal,csak a teljes(fizetős) verzióban.
Avastnál egyébként a fizetősben sincs.Gyakorlatilag semmi lényeges különbség nincs az avast home ill az avast professional között - a leglényegesebb az,hogy cégek csak az utóbbit használhatják.
Egyébként meg itt egy elég jó leírás.Office-szal meg tudod nyitni:
Kattints a regular downloadra,várd ki a 60 másodpercet,maj a click here to downloadra kattintva töltheted le.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Egy weboldalról másoltam ki egyébként,ezért lehet,hogy nem jelenik meg tökéletesen.
A weboldalt sajnos nem linkelhetem be,mert az reklámnak minősülne,viszont szívesen elküldöm,ha kapok egy email címet.
humil@freemail.hu
Akik nem a témával kapcsolatban akarnak írni kérem kíméljenek!
Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!