Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell új vírusírtót...

Hogy kell új vírusírtót rárakni a gépre?

Figyelt kérdés
Igazából most a Mcafee van de semmire sem jó. Szeretnék valahogy egy ingyenes, jobb verziót felrakni a gépre, természetesen nem mcafee-t. Lehetséges ez valahogy? És ha igen, hogy?
2013. aug. 27. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:

A választott szoftvert letöltöd.

A Mcafee-t uninstallálod.

CCleanerrel kipucolod a Registry-t.

Majd futtatod az új vírusirtó telepítőjét.

Nagyjából ennyi.

2013. aug. 27. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Letörlöd a Mcafee-t, és feltelepítesz egy másikat.

Én pl. évek óta ezt használom, gond nélkül:

[link]

Bár biztos, hogy valaki -jó magyar szokás szerint- ezt is ekézni fogja!

2013. aug. 27. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is letörlöd a Mcafee-t aztán felinstallász egy új védelmet.Fontos,hogy ne 2 vírusírtó legyen a gépen.
2013. aug. 27. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszotokat, csak ezzel az a gond, hogy nem igazán érdekeltek régen a vírusírtók, és ezért nem is telepítettem sose újra. De megpróbálhatom
2013. aug. 27. 10:58
 5/7 belapus ***** válasza:

Előtte még olvasd el ezt:

[link]

és nézd meg ezt:

[link]

Én is javaslom egy rendszerkarbantartó program ( pl. Ccleaner ) lefuttatását az újraindítás után, a másik telepítése előtt.

Nem akarom "ekézni" az AVG-t, alapvetően egy jó program, de azt javaslom ( amennyiben azt választod ), hogy a Secure Search részét - ha lehetséges - ne telepítsd.

2013. aug. 27. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki lépésről lépésre el tudja magyarázni? Mertn em igazán értem hogy miután letörlöm hogy takarítsam át a gépet, meg stb.
2013. aug. 27. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Letörlöd,lefuttatod a Ccleanert (bár nem mindig ér vmit).Igazából neked kellene a regedit-be kitörölni kézzel a régi vírusirtó maradványait,illetve rejtett fájlokat bekapcsolni pl Total Commanderbe és kitörölni a többi szemetét. Ezeken nekem sosem segített egy letörlő program se,se a ccleaner! Mindig fent maradtak adott program nyomai..

Na szóval rendesen kitörölnéd utána újra kell indítani a rendszert és úgy mehet rá másik védelem különben lehetnek galibák.

De nem ajánlott dolog vírusirtó után másikat ugyan arra a rendszerre felrakni,max ahogy írtam rendes takarítás után.

2013. aug. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!