Mennyire megbízható a windows frissítések?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy ami nem kötelező ,hanem ajánlott.
Ha rossz lenne a frissítés ,visszalehetne valahogy állítani.
2013. aug. 14. 20:08
1/6 A kérdező kommentje:
*megbízhatóak
Win 7
2013. aug. 14. 20:09
2/6 anonim válasza:
Teljesen megbízhatsz a hivatalos windows frissítésekben. Ha hiba lenne bennük, azt kijavítják.
3/6 anonim válasza:
A hivatalos frissítések megbízhatóak.
4/6 anonim válasza:
Sokunknak okoztak mar galibat..nekem is egyszer..
5/6 anonim válasza:
2 hét alatt 4-szer kellett újra telepítenem az xp-t.
Eredeti, jogtiszta. A biztonsági fríssítések minden programot blokkoltak, az office 2007-et is, amit szintén vásároltam, még a vírusirtót is. Eltüntették a c particiót is. Az utolsó telepitésnél kikapcsoltam a frissítéseket, kb. egy hónapja, azóta kifogástalanul működik. A süketelő buborék a "naprakész" tartásról minden bekapcsolásnál megjelenik, kikapcsolom és kész.
6/6 anonim válasza:
Utolsó: A hiba az Ön készülékében van. Nálam az XP nagyon jól működött Office 2010-el is, nemhogy a korábbi verziókkal, pedig minden frissítést telepítettem. Szerintem inkább valamelyik másik szoftver okozhat problémát, esetleg megzavarhatja az automatikus frissítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!