Vírusos a gépem valaki megoldás? [TÖBBI LENT]
Figyelt kérdés
tegnap letöltöttem pár vírus irtót ki irtottam egy trójai vírust.......de a gép az lassú maradt..
és amikor bekapcsolom a gépet akkor mindig egy fehér négyzet van a képernyő közepén de miért hogy lehetne ezt leszedni onnét?
2013. aug. 14. 10:16
11/15 A kérdező kommentje:
:D az fasza az enyém meg enter preise a legszarabb omg -.-* :)
2013. aug. 14. 20:08
12/15 anonim válasza:
Töröld le a mostani vírusirtót, tedd fel az avast!-t, nekem az rakta rendbe, majdnem ugyanez volt a képernyőmön, csak nekem xp van fenn.
Másik esély:
A Start menü Futtatásba gépeld be a dxdiag.exe szöveget, és futtasd a directx vezérlők tesztelését, szépen sorba mindegyik fülön. Vagy kettőnél kiírta a windows, hogy átmenetileg le van az a vezérlő tiltva, ott kell engedélyezni azt a vezérlőt.
13/15 anonim válasza:
Combofix megoldja az összes problémát...:)
14/15 anonim válasza:
Óvatosan azzal a combofix-szel, csak akkor fogj hozzá, ha kéznél van a telepítőlemezed!
15/15 A kérdező kommentje:
:D köszi megoldottam a problémát csináltam egy uj fiókot a többit a fájlokal együt letöröltem.....
2013. aug. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!