Hogyan törjem fel a felhasználó fiókom jelszavát? (Bővebben->)
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy kaptam egy új gépet mert a régi tönkrement,de a régi gép 2. merevlemeze tökéletesen működik. Az új gépbe lévő elég kicsi ezért átraktam a működő merevlemezt,fel is ismerte minden rendben van vele, csak a régi merevlemezen lévő felhasználó fiókom kóddal van védve és nem tudok belépni abba a mappába(D/Dokumentumok/Felhasználóvév), a jelszavamat tudom. Viszont besem tudok jelentkezni mert az új merevlemezen lévő felhasználóprofilomat ismeri csak fel a gép.2009. okt. 25. 18:48
1/7 anonim válasza:
Telepítettem egy pár helyen gépet, ezen probléma miatt mondtam mindig, hogy szinte bárhova rakhatod a saját dolgaid, csak a Dokumentumok mappát kerüld. Talán megoldható. Jobb klikk a mappán, tulajdonságok -> biztonság fül (ha nem jelenik meg, kapcsold ki az egyszerű fájlmegosztást) -> a csoport vagy felhasználó nevénél kitörölsz mindent -> speciális -> hozzáadás -> a jelenlegi felhasználóneved beírod OK -> kipipálod az örökölt engedélyek alkalmazása... sort majd ok, ha kérdezgetne válaszolj igennel
2/7 A kérdező kommentje:
Nem látok biztonsági Fület, hol lehet kikapcsolni az egyszerü fájlmegosztást?
2009. okt. 25. 19:55
3/7 anonim válasza:
Vezérlőpult -> Mappa beállításai -> Nézet fül / Egyszerű fájlmegosztás használata elől kiveszed a pipát.
4/7 A kérdező kommentje:
Örökhálám,köszönöm!
2009. okt. 25. 20:09
5/7 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kis gondom. Mostmár sikerült belépnem a Főmappába, viszont a további mappákba amiket tartalmaz nem,azaz eggyel közelebb kerültem a célomhoz de még mindig nem az igazi,ugyan azt irja mint elöbb a őmappánál csak itt már nem engedi ugyan ezt a müveletet megcsinálni...
2009. okt. 25. 20:19
6/7 anonim válasza:
Akkor sajnálom, látatlanban nemtudok többet mondani. De mindenesetre próbálkozz, ne töröld le. Az adatok még ottvannak, csak nem férsz hozzá. Esetleg a biztonság fülön a csoport és felhasználó nevénél kijelölöd magad majd lenn ha engedi, kipipálod hogy teljes hozzáférés, mondjuk az olvasás is elég lenne, mert akkor kitudod másolni. Már régen, és nemtudom hogyan, de oldottam meg ilyet.
7/7 anonim válasza:
Van megoldás persze hogy van.
Ha nem akarsz vacakolni akkor szerezz egy recovery programot és ereszd rá arra a mappára amiben a cuccaid vannak mert a recovery vajmi keveset törődik a jelszavakkal azt csak az adatok érdeklik.
Pl ontrack easy recovery.
Vagy Ubuntu líve cd-ről bootolj fel és akkor mindenhez hozzáférsz ami a gépen van mert a linux is lefütyüli a windowsos jelszavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!