Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az elképzelhető hogy hivatalos...

Az elképzelhető hogy hivatalos windows frissítéstől omlik össze a rendszerem?

Figyelt kérdés

Egy féléve lett telepítve a Windows 7 Enterprisem persze nincs nekem ere pénzem így nem eredeti. Edig szinte tökéletesen működöt még lefagyás is alig volt (gémek közbe)De aztán tegnap mondom frissítem már le is szedtem 70frisítést (vagyis le szedte magának,persze azt nem ami kiszúrja hogy eredeti-e) A mai nap olyan történt ami még soha random beugrot a KÉK KÉPERNYŐ persze rögtön újta indítottam,mondom véletlen hiba csakhogy a mai nap folyamán ez 2szer megtörtént-ezért vissza fogom állítani a frissítés előtre(remélem segít)

Na most ténleg ijen bénák a Microsoftos pogramozók vagy mi a fene ez???

2013. aug. 4. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%

"Frissitesek nelkul pedig a katasztrofa kategoriaba sorolhatjuk a Windowst"

Ez nagyon nem igaz.Évek óta frissítések nélkül használom a windowsokat,soha se volt problémám.Bezzeg mikor még frissítettem,na akkor voltak galibák,gondok...Nem is ragoznám. Ahogy szokták mondani,csak teli szemeteli a rendszert...

Védelmed van fent,akkor totál mindegy a sok "frissítés"..bár ha nincs védelmi programod is totál 8,mert nem a rendszer elronto "frissítések" fognak megmenteni..

2013. aug. 4. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

@18:41: Naaaa, elég csak egyetlen egy exploit és máris nagy sz*rban leszel tűzfal és vírusirtó ide vagy oda.

Sajnos ez ilyen.

A frissítések nem viccből vannak.

2013. aug. 4. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

"Informatikus vagyok, így nem mondanám, h nem értek hozzá."

Szerintem módosíts pályát.

A frissítések valóban kellenek a rendszerhez. Tele van biztonsági résekkel, meg bugokkal.

Ha ezt informatikus létedre nem veszed észre, az elég szomorú.

2013. aug. 4. 20:13
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 -vel egyetértek.
2013. aug. 4. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nekem évek óta nem kellett újrahúznom a win7-et, pedig sose frissült. "

Alapból kezdjük ott, hogy még nem láttam informatikust egynél többször windowst telepíteni egy gépen...

Erre találták fel a Clonezillát, a Norton ghostot és társait.

2013. aug. 4. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!