Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet törölni a Delta...

Hogyan lehet törölni a Delta Search-öt a Chrome-ról?

Figyelt kérdés

Mostanság lett újratelepítve a gépem és Windows 7 helyett Windows 8 van rajta. Miközben telepítettem néhány szükséges programot, valamelyiknél feltelepült ez a Delta Search is és az Istenért sem tudom leszedni. (A Tool Bar javaslatokat sosem szoktam kipipálni, ha tehetem.) Megoldásokat az eltávolítására eddig csak Mozilla-ra találtam, Chrome-ra nem. Vírus irtóval nem rendelkezek. (Ajánlatot erre lehet adni, hogy milyet szedjek le.)

A következő amiket megpróbáltam magamtól, hogy eltávolítsam:

- Chrome-ban megkerestem a Beállítások/Eszközök majd Bővítmények kategóriában, hát ha az ottani eltávolításával eltűnik, mint eddig az összes többi. Nem sikerült. Továbbra is kiugrik kezdőlapnak.

- Megpróbáltam többször is, többféleképpen csak azért is a Google-t beállítani kezdőlapnak. Nem sikerült. Továbbra is ez jelenik meg mint kezdőlapom.

- Megpróbáltam a Programok és szolgáltatások menüből eltávolítani a Delta Search-öt. 2 db hozzá tartozó programot találtam amiket letöröltem, de ez sem segített. Még mindig ez a kezdőlapom és nem is hagy békén.

- Ezután ugyan ebben a menüben magát a Chrome-ot akartam letörölni, hát ha ezzel eltudom takarítani. Viszont itt már a Windows 8 problémázott. Az üzenet, amit kiírt ebből állt: "Kérjük, zárja be az összes Google Chrome-ablakot (köztük a Windows 8-módban lévőket is), majd próbálja újra." Fogalmam sincs, hogy ezzel mire céloz, mert újraindítás után az azonnali törlés megkísérlésénél is ezt az üzenetet kaptam. Emiatt már a Chrome törlése is számomra lehetetlen és tényleg nem tudom, hogy mi a francot csinálhatnék még vele...

Elnézést a hosszú leírásért, de már agyvérzést kapok, hogy ilyen hasztalan vackokkal kell idegesíteni az embert.

A segítséget előre is nagyon köszönöm!

2013. aug. 2. 01:44
 1/4 Megmondó Ember ***** válasza:

Hogy milyen vírusirtót szedj le? Szerintem egy jót, avast, nod.

Másodszor, ezeket próbáltad?

- http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..

- [link]

Bár ez a második már nekem kicsit túl sok szoftver felhasználásával írtja ki az egész mindenséget. Szerintem az első linkből kiindulva a böngészőkből kitörölni azt a frászt, majd programok közül amit kell meg Ccleanerrel átmenni a gépen az talán elég lehet.

Chrome eltávolítása esetleg:

- [link]

/nem próbáltam/

Remélem sikerül eltüntetni azt a vacakot.

2013. aug. 2. 02:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült... Lehet csak én csinálom rosszul, de valamiért sehogy sem bírok szabadulni tőle.
2013. aug. 2. 05:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs mi a fenéhez kezdjek most már!!! Leszedtem még több vírusirtót és az egyik azt mondja Trojan-t talált! Mi a fenét csináljak vele??? Nem értek a vírusirtókhoz és gőzöm sincs, hogy hol az a gyökeres törlés gomb némelyiken vagy mi, mert sokszor akadályoznak ezek a "Vedd meg és akkor szuperül fogja védeni a géped"-es üzenetek. Csak akkor lehet a nyomorult gépem biztonságban basszus ha megveszem valamelyik s***t???

Sürgős válaszokat várok!!! Nem tudom, hogy a p***ába működnek ezek a vírusok, főleg ez a Delta f***ság, de jó ideje rajta van a gépemen és kezdek nagyon ideges lenni tőle, hogy sehogy sem kíván eltakarodni!!!

2013. aug. 2. 06:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Újjabb kérdésem is lenne.

Mi az az 111.111.111.111? Állandóan kiírja az egyik vírusirtó név szerint a Malwarebytes, hogy "A hozzáférés sikeresen blokkolásra került a potenciálisan rosszindulatú webhelyhez: 111.111.111.111" És ezt félpercenként folyamatosan kiírja. Hogyan tudom esetleg ezt kiiktatni. Igen csak irritáló ez is.

2013. aug. 2. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!