Tudtok a jelszóról valamit?
Segítsünk feltörni neked egy gépet? Ne őrjítsél meg. :D
"mi lehetséges"
Ha tudod kinek a gépe, akkor a rá jellemző dolgokra kell gondolni a jelszó folytatásában. De hadd ne adjak tanácsot betöréshez.
Ha meg a saját géped, akkor pláne tudnod kéne. Egy másik topikban olvastam egy potenciális megoldást: kavinton! :D
Egyébként meg brute-force... el lennél vele egy ideig... végül is csak 3 karaktert kell kitalálni, ha jól értem. De van pár száz karakter a karaktertáblán...
A családi problémáidat itt sajnos nem fogjuk tudni megoldani, az egy másik kategória.
Mellesleg a megadott adatok alapján van még 3 karakter, amiről nem tudsz semmit, igaz? Ne sokat agyalj rajta, ugyanis a lehetőségek száma tíz- vagy inkább százezres nagyságrendű.
Csak hogy érzékeltessem írtam neked egy programot. Csak a kisbetűk vagy csak a kisbetűk és számok variációit mutatja be az általad leírt feltételekkel.
users.atw.hu/clubwin/_a/pasw.exe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!