Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom "megakadályozni"...

Hogyan tudom "megakadályozni" hogy a Windows ne frissítse magát állandóan leállításkor? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Amikor kikapcsolom a gépem akkor kiírja hogy "Az új frissítések telepítése, ne kapcsolja ki a gépet..." Oké értem én hogy frissíteni kell az alkalmazásokat, de amikor egyszer 165 frissítést kezdett el telepíteni, akkor azért néztem. Nem is tudtam hogy több mint 100 alkalmazás van a gépemen. Van hogy nem telepít semmit csak leáll normálisan. Tegnapelőtt pár frissítés volt és ma már 45 frissítést kezdett telepíteni... nem értem hogy van ez. Már beállítottam valahol hogy csak az én engedélyemmel telepíthet dolgokat, de ugyanúgy magától frissít. Aki tudna segíteni az írjon, előre is köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 23. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
másrészt meg a 21:58-as nem én voltam!
2013. júl. 24. 09:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a "normális" kommenteket és a "segítséget".
2013. júl. 25. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!