Comodo internet security vagy panda cloud?
Tudom, hogy a panda kevesebbet eszik de megéri a comodo nagyobb fogyasztása, és egyáltalán javasoljátok egy 80 Gb 1 Gb ramos gépre? amin Win7 fut Tudom, hogy már ez sem kellett volna de az xp ebben az évben elveszti támogatottságát Mindenesetre a gép nem egy mai darab
Fujitsu Siemens amilo LI 1703
Az xp jövőre majd valamikor nem fogják már támogatni frissitésileg,amit aztán sok embert cseppet sem érdekel,engem sem.Ilyen gépre nem való win igen,nekem is xp van hasonlón és az is lesz.
A CIS jobban fogja a gépet,te géped nem ajánlott.Max ha visszatérsz xp-re,akkor talán jobban fogja viselni a CIS-t.Ami 100x erősebb védelem természetesen a panda cloudnál..
Prohardveren nem régibe teszteltek bizonyos vírus mintaszámokon az ingyenes védelmeket.Láthatod hol kullog a panda cloud. [link]
Szóval CIS erősebb védelem,gép is el kell neki azért,főleg mikor frissít.
köszi... ment a kéz
De már nem tudom az xp-t felrakni mert nincs meg a telepitő cd
Ujonnan meg már nem kapható szerintem már hamis xp sincs senkinek
te mit használsz?????
mert én sem nagyon bizom a pandában most ugyan az van fent. de gyengécske, igaz a gép repül töle
XP-t rendest,amire még eredetiség ellenőrző frissités is felmehet gond nélkül torrent oldalakon találsz. (Pl ncore ha fent vagy..)
Jelenleg nincs védelem fent nálam,túl gyenge jelenleg még a gépem hozzá.Hetente 1x futtatok le malwarebytest.Már jó ideje ez van csak,problémám soha se volt.Ha tudom bővíteni a memóriát,akkor talán feldobok egy ESET 6-ot (magazinos kóddal),ami igaz nem a legjobb de 6-os verziója már igen sokat fejlődőt.Vagy avastot nézzem meg mennyire akasztja még a gépet...
Ezeket te már nézted? 1 GB ram mellett,hogy boldogulnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!