Melyik a legjobb vírus irtó ingyen?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból!2013. júl. 21. 10:49
1/10 A kérdező kommentje:
Vírusírtó!
2013. júl. 21. 10:50
2/10 Emberek válasza:
Én az avira-t használók körébe tartozom, és még eddig nem nyelt be semmilyen vírust (csak a crackek-re ad fals jelzést). Teljesen meg vagyok vele elégedve.
3/10 A kérdező kommentje:
aha, értem! tudnál adni egy link-et róla? le akarom tölteni!!
2013. júl. 21. 11:16
4/10 anonim válasza:
Avira hivatalos oldalát keresd,de ahhoz gép se árt + toolbart is telepítened kell ha akarsz webvédelmet (talán leszedhető utána utólagosan..)
Amúgy... Egy kis hazai teszt pro hardverről ingyenesek közt..
5/10 anonim válasza:
én az eset smart security-t használom! elméletben fizetős de nagyon könnyen meglehet ezt kerülni, több megoldás is van rá!nagyon jó vírusírtó!
6/10 A kérdező kommentje:
aha, köszönöm a válaszaitokat!!!
2013. júl. 21. 11:52
7/10 anonim válasza:
Avast!
Arra lehet igényelni 1 éves ingyen licencet.
Ha lejár új email, újra igényeled és lesz új licenced.
Jogtiszta nemkell semmit megvenni
8/10 A kérdező kommentje:
ejhha, köszí
2013. júl. 22. 18:55
9/10 rumola válasza:
nem tudom ki hihet ennek a tesztnek teljes noname virusitók...és a comodó az első. Esetleg a tüzfala az igen
10/10 anonim válasza:
Ja, a Comodo a legjobb ingyenes tűzfal, és az Avira a legjobb imgyenes antivírus. Egy barátomnak az Avira nem akart együtt menni a Comodoval. De meg kell próbálni, lehet hogy csak neki volt valami más is a háttérben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!