Freemail-ra ezt irja ki: A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! Ez micsida? :?
Ezt komolyan nem hiszem el én sem. :D
Kérdező!
Minden egyes napon valaki idejön és jajgat, hogy a Freemail egy trágya.
Ismerd fel te is: a Freemail egy trágya. Használj normális postafiók szolgáltatást (pölö GMail).
de most mit kell csinálni ????,
hogy jó legyen
Egy rakat szaar, csoda hogy még él.
Próbálgasd félóránként, de azt ajánlom regisztrálj gmail-re és irányítsd át oda a freemail leveleid.
"de most mit kell csinálni ????,
hogy jó legyen"
A mappa lekérdezés nem a te gépeden történik, hanem a szerveren, és ott van a hiba. Te nem tudsz vele mit kezdeni. És úgy látszik a Freemail csapata sem, ami egy szégyen.
Leírtam már mit csinálj. VÁLTS MÁSIK EMAIL SZOLGÁLTATÁSRA.
Nekem már megjavult ez a probléma részben...:
Eltűntek a régi levelek, régi mappák. Mostantól viszont használhtaó a fiók, és az elmúlt napok levelei is megérkeztek.
De mondom, a régiek elvesztek...
Mondjuk freemail, várható volt, annyira nem eszem magam, de jó lett volna, ha megmaradnak.
Van esély rá, hogy nem a freemail hibája,
hanem "gov" -osok túrkálnak a fiókodban, (NBH, NAV, ...)
és amíg nem végzett, addig nem fogsz tudni hozzáférni.
Aki gmail -t használ az valóban nyugodt lehet,
mert semmi hibajelenséget nem fog tapasztalni,
hiszen az összes google alkalmazás (közösségi oldalak, és a társkeresők is)
az ő (kormányok, szolgálatok) kényük, kedvük, érdekük szerint van megalkotva,
így amikor benne vannak ezekben at észre sem fogjátok venni.
Mindezek az USA -ból indultak, és minden ország, kormány örömmel tette magáévá ezeket a progokat, alkalmazásokat.
Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!