Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Avast és a Comodo firewall...

Az Avast és a Comodo firewall megfér egy más mellet? A válaszokat köszönöm.

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg,de Avastba kapcsold ki az Automatikus zart kornyezetet /valami ilyesmi a neve/. Fajlrendszer vedelem beallitasokba megtalalod.
2013. júl. 5. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
meg, nekem is ez a kető van fent.
2013. júl. 5. 16:24
 3/6 levis56 ***** válasza:
Két tűzfalat ne használj ha van az AVAST-ban akkor azt kapcsold ki vagy nem kell a Comodo.Szerintem jó mindkettő de ezek jelentősen visszafogják a gépet.
2013. júl. 5. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Lemaradt,hogy a win sajat tuzfalat teljesen kapcsold ki,szolgaltatasokba is,ami felugyeleti eszkozokbe van,legalabbis xp-n,de tudtommal hetesen is ugyvan. 8-asrol meg nem tudok nyilatkozni,de azon alapbol komplikaciok lehetnek meg vedelmi progik teren:)
2013. júl. 5. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmiféle komplikációval nem találkoztam a fél év alatt win8-on. Gond nélkül megy egymás mellett az Avast és a Comodo. Viszont ami a lényeg, hogy Avast-ból csak az antivirust töltsd le Comodo-ból pedig csak a Firewall-t. Mert ha mindkettőből az internet security verziót szeded le akkor lehetnek gondok.
2013. júl. 5. 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyéb ként az avast!-os tűzfal nem elérhető ingyen verzióba. :)
2013. júl. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!