Facebookon hogy lehet beállítani, hogy ismeretlenek ne írhassanak nekem üzenetet?
Figyelt kérdés
Mármint hogy az adatlapomon nekik alapból ne jelenjen meg az, hogy üzenetküldés.2013. jún. 28. 22:28
1/8 anonim válasza:
beállítások menü. nem fogom belinkelni, 2 perces munka, szánd rá egyszer legalább az időt.
2/8 A kérdező kommentje:
rászántam már kb. 1 órát, az istennek sehol sem találom..
2013. jún. 28. 22:34
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig én is eljutottam.:D de itt mond már meg nekem, hogy melyik szempont jelenti azt, hogy "üzenet" szócska eltüntetése az adatlapomról?
2013. jún. 28. 22:42
5/8 anonim válasza:
sehogy leginkább. ezt találtam, de ez esetünkben nem használható: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Kerestem most közben neten is, de csak ilyet találtam:
A „Mások így léphetnek veled kapcsolatba” menüpont alatt válaszd ki a „Ki küldhet neked a Facebook üzenetet” menüpontot, és állítsd be a következőt: Ismerősök
De nincs is ilyen menüpont..
2013. jún. 28. 23:05
7/8 anonim válasza:
persze mert össze vissza variálnak mindent. így nem lehet lépést tartani a cikkekkel hogy ma timeline van holnap meg megint valami más. nem tudom, jó a kérdésed de passz.
8/8 A kérdező kommentje:
Én sem bírom ezt a sok változtatást, ami facebookon zajlik. Sosem találni semmit.. Mire az ember megszok egy dolgot, már meg is van változtatva.. Szóval.. :/ Azért köszi a segítséget.:)
2013. jún. 28. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!