A számítógépemen egy ideig az MSE-volt. Aztán telepítettem a Malvarebytes-t. At talált 6 vírust. A kasperkis 1-et. Most mit töltsek Le? A vákaszokat kérem gyorsan!
Figyelt kérdés
Addig is A Malvarebyte és a Spybot védi a gépem. Delehet hogy a másik vírusirtót találta meg? És úgy válaszoljatok hogy írjátok le az első sorba a vírusírtó nevét->enter-> és úgy a véleményt! köszönöm2013. jún. 27. 16:16
1/5 anonim válasza:
szerencséd van hogy a virusirtók nem estek egymásnak! Nem szabad többel kisérletezni, csak egy legyen a gépeden. A Kaspersky is nagyon jó, ha már fönt van, én azt ajánlom! persze a hivatalos, naponta frissitett változatot
2/5 anonim válasza:
Eset Smart security
Én ezt használom !Nagyon jó !Annyi hogy le kell fixelni hogy nem kérjen serialt !
3/5 belapus válasza:
Avast:
mert ingyenes, magyar nyelven is tud és jó vírusirtó.
Panda Cloud:
mert a fentieken felül kicsi a hardverigénye.
A Malvarebytes
ingyenes verzióját hetente egyszer futtasd le.Nem ugyanabból az adatbázisból dolgozik.
Spybot:
Úgy látom nem lazsáltak, mert a két fizetős változat már vírusirtót is tartalmaz.Az ingyenes viszont mehet a fennlévő AV mellé.
A Kaspersky
jó, nekem is az van, de nem ingyenes.
4/5 A kérdező kommentje:
nem egyszerre voltak fenn! 1.mse 2Kasperkys3malvarebyte
2013. jún. 27. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!