Segítség! Nem tudom mi lehet a baj nem értek hozzá. (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
van egy laptopon amin windows 8 van és mostanába (3napja) bekapcsolom és kb.:3perc múlva ki ir egy szomorú fejet és egy szöveget angolul valami ilyesmit hogy:a géppel nincs minden rendbe és ujra indul.. ha valaki tud segíteni azt megköszönöm... vagy vigyem szervízbe?(és bocs a helyesírási hibákért)2013. jún. 27. 11:49
1/6 levis56 válasza:
Ha nem írod meg bővebben mit tapasztalsz a hibaüzenet előtt és után és az üzenet pontos szövegét senki sem tud segíteni.
2/6 anonim válasza:
Rakasd újra! a Windows ijenféle hibáját te nem tudod orvosolni. Szomoru fej????? Az vírus!! Teláttál már ojat hogy a vindows ilyeneket csinál?
3/6 A kérdező kommentje:
tehát ez a hibaüzenet: :( your pc ran into a problem and needs to restart.We're just collecting some error info ,and then we'll restart for you. ( bocs nemvagyok jó angolból ha valamit elírtam bocs.) próbáltam virusírtót futtatni rajta de megszakította ez a hibaüzenet... javaslat?mit csináljak?
2013. jún. 27. 16:01
4/6 anonim válasza:
Pced egy problémába futott és kell újraindítani. mi újra éppen gyűjtés néhány hiba információ, és aztán fogunk újraindítani.
az üzenet dióhééyban ennyi.
A hibát megpróbálta kijavítani és hogy életbe lépjen újra kell indítania magát.
sztem ennyi. Telepítessed újra és ha emellet döntessz akkor a javítás után az üzletben(vagy nem tom hol) probáljad ki.
5/6 A kérdező kommentje:
és ujratelepíteni csak üzletben tudom?!
2013. júl. 1. 07:45
6/6 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek! sikerült :)
2013. júl. 7. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!