Bitware torrent oldalra nem tudok belépni. Jelszóváltoztatást kér de nem kaptam vissza emailt. Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 22:00
1/2 Kürti Krisztián válasza:
az a helyzet,hogy nálam is ez van,annyit tudok segiteni,hogy a beléptetönél ott van a helpdesk e-mail cime.Nekem öt perc alatt visszairt,megirod mi a gond,és töle uj jelszót lehet kérni.
2/2 Bandi31 válasza:
Sziasztok
nálam az a helyzet hogy kb 4 éve tagja voltam az oldalnak és volt 1 év kiesésem nem volt netem!! Halelujja volt netem be léptem az oldalra és töltöttem olyan filmeket ami érdekelt és nem olyant amelyik másokat érdekel!!mert ez a seed lényege ha olyan filmet húzol le ami csak téged érdekel és nincs letöltő akkor nincs seedelésed !! így le ment az arányom és ki tiltottak az oldalról be sem tudok lépni !DE:a torrent kliensem meg seedel az oldalra de Hova??nincs reg-em már!igy töröltem a progibol!!
Bocsi hogy ennyit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!