Adrián1204 kérdése:
Mit tegyek? A segítséget előre is köszönöm!
Figyelt kérdés
A számítógépemen kiírta a Windows XP, hogy frissítések érhetők el, de közben telepítettem egy játékot ami újraindítást kért amikor feltette, de véletlen arra mentem, hogy "Újraindítás most". Amikor bekapcsoltam a gépem akkor azt írta, hogy "A C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM fájl vagy hiányzik vagy nem található. A Windows eredeti CD-jéről a 'J' parancsot megadva orvosolhatja a problémát." Amikor beraktam a CD-t akkor nem javítani akartam hanem telepíteni. Amikor elfogadtam a licence szerződést akkor kijött a KÉKHALÁL!!!!(REGISTRY_ERROR). Azt mondják, hogy ez azért van mert nem vártam meg, hogy telepítse az automatikus frissítéseket. Semmit nem lehet csinálni a géppel mert olyan kékhalált kaptam hogy az csak ne xD.2013. jún. 18. 15:36
1/1 anonim válasza:
Amikor túljutott a BIOSon akkor nyomkodd az F8-at. Ha szerencséd van látni fogsz egy menüt. Ha mégnagyobb szerencséd van akkor az "utolsó jó konfiguráció betöltése" ( vagy valami hasonló ) menüpont választásával megoldódik a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!