Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik letölthető vírusirtót...

Melyik letölthető vírusirtót ajánljátok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 17. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Panda Cloud Antivirus

[link]

az ingyenesben nincs tűzfal, de nincs is benne semmi kéretlen szemét. víruskeresés közben teljesen csendes, mindent automatikusan karanténol, majd a végén kérdez meg, hogy mivel mit akarsz kezdeni. mivel cloud, tehát felhőben dolgozik, a működéséhez folyamatos netkapcsolat kell, de egyáltalán nem húzza be, ráadásul nincs percekre megálló gép és net, míg frissít, illetve tized annyi ramot használ, mint egy átlagos vírusirtó.

sokat akciózzák, legutóbb 3 hónap pro liszenszet kaptál, ha regeltél a hírlevelükre, de kb fél évente van féláras kedvezmény is, az amúgy se drága kb 20€/év előfizetéshez.

egy próbát mindenképp megér.

de ott az Avast, az is teljesen ingyenes, csak egy e-mail címet kér.

illetve a NOD32/Eset Smart Security. nem ingyenes, de PC-s újságokhoz szoktak adni általában 1 hónapos kódokat, így gyakorlatilag azt is lehetséges ingyen használni mindenféle hack/crack nélkül.

2013. jún. 24. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Ott az M$ saját szarja a Microsoft Security Essentials.
2013. jún. 24. 09:22
 13/16 anonim válasza:
AVG.
2013. jún. 24. 15:31
 14/16 anonim válasza:
2013. jún. 26. 14:45
 15/16 csacsi2 ***** válasza:

előző válaszoló igen jó kis tesztet írt le. Az az oldal amelyikről a teszt származik független tesztoldal, így az eredményei hitelesnek mondhatóak!Érdemes megnézni!!!

Havi szinten foglalkozik a kérdéssel , így eléggé naprakész.Éves összesítő is szokott lenni.

[link]

Kaspersky (egyszer megtanulom leírni) -t nem véletlenül ajánlják sokan...Viszont némylyik terheli a gépet rendesen így fontos a géped paraméterei is. Én az ESS-t használom, problémamentesen egy gyenge gépen.

[link]

2013. jún. 26. 15:01
 16/16 anonim válasza:
Én is a microsoft security-t ajánlom én azt használom fél éve és meg vagyok veleelégedve nem lassítja a gépet és véd is.
2013. jún. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!