AVG 7.5 vírusirtó frissítései megszűntek, és az újabbat kéri, hogy telepítsem, de nem sikerül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt írja ki mindig figyelmeztetésnek, hogy az AVG 7.5 frissítései megszűntek, és a számítógép nincs biztonságban. Valamint, hogy telepítsem az AVG 8.5-öt. Rá is klikkelek mindig a "telepítés most"-ra, és már végig is visz a telepítésen, de a végén mindig azt írja ki, hogy nem kompatibilis az előzővel, így a telepítés sikertelen. Már megpróbáltam ezerszer, de mindig ezt csinálja. Mit tegyek vele? Töröljem le a gépről, és telepítsek fel egy másik fajtát? És ha igen, melyiket, ami ingyenes, és jó? És egyszerű egy magamfajtának, mert nem vagyok számítógépzseni. Köszi a válaszokat.2009. okt. 11. 14:00
1/6 anonim válasza:
Leszeded a gépről a 7.5öst. Letöltöd a 8.5öst és telepíted.
Nem egyszerű megtalálni az ingyenes verziót a gyártó weblapján jól el van rejtve, kínálgatják a fizetőset, de ott van. Ha keresed, megtalálod.
2/6 anonim válasza:
Föltettem a Microsoft új vírus kergetőjét és jelentem nagyon jó !Ajánlom másnak is.Van XP ,Vista,Win7 külön.
4/6 anonim válasza:
A Microsoft Security Essential innen is letölthető és telepithető, de ha frissiteni akarod, előbb ellenőrzi, hogy jogtiszta-e a Windows-od. [link]
5/6 anonim válasza:
Először törölnöd kell a 7.8-öt, mielőtt feltelepíted a 8.5-öt. Én is nagyon szerettem AVG-t, nekem is volt 7.5, majd 8.0 Jelenleg Avast-ot használok, ezzel is maximálisan elégedett vagyok, ez tök ingyenes, csak regisztrálni kell és kapsz kulcsot hozzá. A használata is egyszerű.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 12. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!