Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Más valaki használja a gépemet...

Más valaki használja a gépemet és onnan néz meg dolgokat? 16/f

Figyelt kérdés

Szevasztok!

Értek a számítógépekhez meg minden, de erre a kérdésre nem találok választ.. Már régebben is észrevettem, hogy amikor beírom az e-mail címemet az üres mezőbe, egy pár lehetőség legördül, vagyis más email címek amiket a gépem megjegyzett megjelennek. Még életembe nem láttam azokat az emaileket amik legördülnek.

És ma történt még egy dolog, megnézem az előzményeimet. Meglátom hogy dél előtt, amikor iskolában vagyok valaki megnyitott weboldalakat, amiket én 1000% hogy nem nyitottam meg. Azt is tudom, hogy a gépem 15 előtt ki volt kapcsolva. 14 órakor értem haza az iskolából. Elég ijesztő. Anyukám azt mondta hogy ő hozzá sem nyúlt a gépemhez ma. És azok az emailok amik legördülnek az iskolámba járó embereké. (nem mentem rájuk facebookon meg semmi) van köztük olyan akit nem is ismerek... Örülnék ha megtudnátok mondani, hogy ez mi az isten lehet?:D:D

2013. jún. 13. 20:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Kiegészítésképp google chrome böngészőt használok és win 7 ultimate 32 bit + avg 2013 internet security. Teamviewerre gyanakszom még, de azt is kizártam:)
2013. jún. 13. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezért nem ajánlatos a "kiskutya" jelszó.Feltörték a profilodat.
2013. jún. 13. 20:30
 3/9 A kérdező kommentje:

sok karakterből állnak a jelszavaim + a gépem is le van jelszavazva. spywareket meg ELVILEG az avg blokkolja profilról itt nincs szó a gépemről beszélünk, mivel onnan fér csak hozzá a böngészőhöz (SZERINTEM)

de azért kösz a választ;)

2013. jún. 13. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a Google Chrome-ot, csak tippelek: nem állítottál be véletlenül valamilyen szinkronizáló funkciót?

Némelyik böngészőnek van olyan szolgáltatása, hogy ha létrehozol egy accountot a gyártó rendszerében, és az összes általad használt böngészővel belépsz, akkor szinkronizálja közöttük a jelszószéfet, a könyvjelzőket, az előzményeket, stb.

2013. jún. 13. 20:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Szinkronizációról nem tudok, hogy beállítottam volna. Egy valamire gyanakszom ugyan, ami hasonló ahhoz amit leírtál.

Haveromnak van egy 11 éves tesója, akinek felraktam a gépére egy játékot. És a gépemről jelentkeztem be a gmailba és ugye akié a gmail azé a google chrome is. Ma ő nem volt iskolába úgyhogy valahogy összeáll a kép, de amit nem magyaráz ez a feltevés azok az emailek, amiket a chrome nem tudom miért jegyez meg mint beírt email cím és a srác nem is ismeri azokat akiknek az emailje ott van a gépembe:D Meg a másik, ha mégis igaz lenne, hogy ő lépett be a gépembe, egy 11 éves gyerek mért nézne olyan cikkeket hogy 15 éves kiscsaj szült osztálykiránduláson?:D:D Meg egy olyan nevű ember profilját akit nem is ismer..

Ez örök rejtély marad:D:D Majd megkérdezem a haveromat:D

De azért ötleteket írhattok és egyébként köszi az előző választ:)

2013. jún. 13. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:

*Meg a másik, ha mégis igaz lenne, hogy ő lépett be a gépembe.

Ezt a mondatom javítanám mert elég érthetetlen:D Mármint nem belép a gépembe szándékosan hanem ha az email címünk miatt mivel ő is az ő emailjával és én is ugyan azzal amivel ő vagyok bejelentkezve a chromeba. (de megnéztem és semmilyen emaillal nem voltam már ma bejelentkezve, szóval ez is rejtély:D)

2013. jún. 13. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros, amiket írsz...

De gyanítom, hogy a Google Chrome valamilyen extra szolgáltatásáról van itt szó, amit vagy véletlenül bekapcsoltál, vagy a tudtod nélkül automatikusan indult el és kezdett el bénázni a háttérben.

Javaslom használj másik webböngészőt. Más ötletem nincs...

2013. jún. 13. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha AVG-t 2018 február 26-ig érvényes 8MEH kezdődésű és ACED végződésű licensszel használsz azt akkor kidobhatod a p*csába ugyanis én is azzal használtam és mivel soha nem frissítette a programverziót felvettem az amerikai supportal a kapcsolatot és ezek csak Crack licencek ugyan az AVG elfogadja őket de a védelmet csak megjátssza vagyis ő mikor azt írja a frissítés sikeres volt azt csak színleli mert nem is tölt le semmit, a programverziót el sem kezdi keresni a beálított időben ha meg manuálisan rábirod azt írja ki nincs újabb program verzió közben a honlapon kitudja lehet hogy már 4 vagy 5 verzióval előrébb vannak szóval még a Microsoft vírusirtójával is többet érsz mint az ilyen licencekkel ellátott AVG-vel, annyit tanácsolok töröld le az AVG-t rakj fel egy Comodo Inernet Security-t az ugyanis ingyenes és van benne normális tűzfal is!
2013. jún. 15. 00:48
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz a választ:D én pont azt használom torrentről szedve:D:D
2013. júl. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!