Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Felraktam a panda cloud-ot....

Rumola kérdése:

Felraktam a panda cloud-ot. Mit értenek azon, hogy állandó netkapcsolat kell neki? Állandóan bekapcsolva kell hagyni a modemet? Vagy elég a napi netezés, és frissiti magát?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 20:51
 1/8 levis56 ***** válasza:
Ne törődj vele ha tudsz böngészni akkor van net kapcsolat tehát működik a panda ha nincs net akkor meg minek?Egyébként azért van mert felhő alapu alkalmazás nem közvetlenül a gépedre van telepítve hanem asszem távoli szerverről működik.
2013. jún. 8. 21:08
 2/8 anonim válasza:
Amikor ki van kapcsolva az a gép, amelyiken van, akkor kell neki a neg. De amúgy te ki szoktad kapcsolni a modemet? :D
2013. jún. 8. 21:40
 3/8 levis56 ***** válasza:
A modemet felesleges kikapcsolni,minimális a fogyasztása de ha spórolni akarsz kapcsold ki de indításnál jó ideig eltart míg kapcsolódsz a netre nem beszélve arról,hogy az automatikus frissítések sem működik ezalatt,mert nincs internet kapcsolatod.
2013. jún. 8. 21:48
 4/8 levis56 ***** válasza:
A panda a nettel együtt autómatikusan indul ha csak nem tiltod le.
2013. jún. 8. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:
igen én kikapcsolom a modemet, minek világitson éjjel.
2013. jún. 8. 22:20
 6/8 levis56 ***** válasza:
Ha az autómatikus frissítés éjjeli időpontra van állítva akkor nem tölti le őket mert ki van kapcsolva neked kell utánna nézned,hogy vannak e ajánlott frissítések.
2013. jún. 8. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
éjjelre takard le a ledeket és kész
2013. jún. 9. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
nem tudom honnan szedtél 84 % ot, Mert hülyeséget irni én is tudok
2013. jún. 9. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!