Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Most kaptam egy laptopot és...

Most kaptam egy laptopot és apukám mindig követi hogy mit csinálok rajta! Ezt hogy csinálja, és hogyan tudnám megakadályozni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
milyen win van rajta ?
2013. jún. 4. 16:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Windows 8
2013. jún. 4. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ugyanis ha megakadályozod, akkor rá fog jönni hogy megakadályoztad.
2013. jún. 4. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Az nem érdekel hogy rájön, csak ne tudjon követni.
2013. jún. 4. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Letöltesz egy linux live CD-t, kiírod CD-re vagy pendrájvra, bebootolsz vele, és abban csinálod, amit nem akarsz, hogy tudjanak.
2013. jún. 4. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
a szülői felügyelettel követ de azt kikapcsolni jelszó nlkül nem lehet
2013. jún. 4. 16:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Mi az a bebootosz?
2013. jún. 4. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:
6 perc alatt nem töltődött be a google? Hogy akarsz extra dolgokat csinálni a gépen, ha a keresőt nem tudod használni? Ez most halál komoly.
2013. jún. 4. 16:48
 9/11 A kérdező kommentje:
De csak üzenetet írtam neked te meg nem vetted észre!;)
2013. jún. 4. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
De észre vettem, csak mivel az oldal nem teszi lehetővé a név nélküli üzenetváltást annak ellenére, hogy épp az anonimitás az oldal lényege, így nem szokásom az üzenetekre válaszolni. Ha kérdésed van, itt is fel lehet tenni, és éppen arra válaszoltam az előzőekben, hogy google segítségével 2 másodperc alatt kideríthető nem csak az, hogy mit jelent az, hogy bootolni, de a teljes folyamat a letöltéstől kezdve addig, hogy bent vagy a live linux rendszerben.
2013. jún. 4. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!