Új gépemen win8 fut, de elfelejtettem a jelszót a belépéshez. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom,kér egy jelszót,de nem emlékszem rá.Illetve eleve arra sem,hogy egyáltalán megadtam volna.Hogy tudom feloldani a zárolást???S.O.S.,dolgoznom kellene a gépen!!2013. jún. 3. 19:21
11/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy a win8-as laptopokon már csak egy win8 matrica van, de kód nincs, van ez a lehetőség amit első írt, hogy bootolni egy live linux-ról és törölni a felhasználói fiókot bár ez nem tudom működik e 8-ason.
Samsung support vagy visszamenni médiába, partíciókat látod, recovery partíció van?
12/16 A kérdező kommentje:
Tényleg kedvesek vagytok,hogy segítenétek,de nem igazán értem mit is kell keresnem.A lényeg,ha bekapcsolom a gépet,kéri a jelszót,semmit sehova tovább nem enged.Sztem hiába viszem vissza,nem lesz garanciális javítás.Hát,semmit nem használtam a 130e-s gépet,de dobhatom ki.Szuper....
2013. jún. 3. 21:20
13/16 anonim válasza:
Itt lehet új jelszót igényelni: [link]
Ahhoz a fiókhoz amit a laptophoz beállítottál,(ha jól értettem bejön a bejelentkezési képernyő és onnan nincs tovább), remélem ez használ.
14/16 anonim válasza:
Ilyen gyorsan azért ne mondj le róla, a win8-hoz kell egy microsoft fiók és az ehhez tartozó jelszavat kéri mikor bekapcsolod, első induláskor meg kellett adni a microsoft(live) fiókot vagy csinálni kellett, a lényeg hogy próbáld a live jelszavad vagy kérj újat.
15/16 A kérdező kommentje:
Beírtam az email-címet,küldtek is egy linket,de az meg nem jó.Vagyis annyit ír,hogy átmeneti probléma.Remélem ez már az ő problémájuk,nem az enyém.Ha ez megment,örök hálám Önnek/Neked!!!
2013. jún. 3. 21:42
16/16 anonim válasza:
Vidd el a gépet egy számitástechnikai szervibe valamennyi összegért megcsinálják máskor meg ne a mediamarkba vegyél gépet, ez milyen laptop hogy még dvd bemenete sincs ?? Elég bután hangzik ez nem egy tablet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!