Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért kapcsol ki-be a gépem 2...

EZEZ kérdése:

Miért kapcsol ki-be a gépem 2 mp-ként?

Figyelt kérdés

van, mikor gépezek és kikapcsol magától, kiírja hogy a windows leáll, és van mikor éjszaka magától bekapcsol, és kikapcsol sokszor.

Bekapcsoló gomb hiba lehetséges? Leszedtük a gép oldalát, bekapcsoltam és belülről nyomtam viszafelé a gombot és úgy nem kapcsolt ki csak akkor mikor elengedtem.

ha a gomb roszz, hogy lehet cserélni/megjavítani?

2013. jún. 2. 08:51
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Így elsőnek nehéz megmondani, hogy a gomb okozza-e. De elég valószínű. Cseréld meg az alaplapi front panelen, a power -t a reset -el, hogy a reset legyen a bekapcsoló gombod. A reset -et vissza se kösd, általában fölösleges mert áramtalanítással is kiváltható a funkciója.

Ha ez után nem csinálja biztos hogy a gomb a rossz. De ekkor sem érdemes ezért szervizbe menni, vehetsz másik kapcsolót amit máshol vezetsz ki. De egy számítógép házat is lehet venni újonnan is 4 eFt -ért.

2013. jún. 2. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sokszor nyomgattad vagy erőszokosan, akkor elképzelhető, hogy a rugó elfáradt és már nem tolja ki a gombot rendesen, ezt egyszerűen meg lehet oldani ha kiszeded és simán megnyújtod kicsit kézzel.
2013. jún. 2. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
erőöl eszebejutot egy poén engem 10 ével ezelöt valaki betört a gépembe és bekacsolták a gépe és a DVD is kinyitották
2013. jún. 2. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Megoldódott!!

Kiedrült hogy tényleg csak a gomb volt a szar, ezért átkötöttük a bekapcsolást az újraindító gombra és most már minden jól működik :)

2013. jún. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!