Miért kapcsol ki-be a gépem 2 mp-ként?
van, mikor gépezek és kikapcsol magától, kiírja hogy a windows leáll, és van mikor éjszaka magától bekapcsol, és kikapcsol sokszor.
Bekapcsoló gomb hiba lehetséges? Leszedtük a gép oldalát, bekapcsoltam és belülről nyomtam viszafelé a gombot és úgy nem kapcsolt ki csak akkor mikor elengedtem.
ha a gomb roszz, hogy lehet cserélni/megjavítani?
Így elsőnek nehéz megmondani, hogy a gomb okozza-e. De elég valószínű. Cseréld meg az alaplapi front panelen, a power -t a reset -el, hogy a reset legyen a bekapcsoló gombod. A reset -et vissza se kösd, általában fölösleges mert áramtalanítással is kiváltható a funkciója.
Ha ez után nem csinálja biztos hogy a gomb a rossz. De ekkor sem érdemes ezért szervizbe menni, vehetsz másik kapcsolót amit máshol vezetsz ki. De egy számítógép házat is lehet venni újonnan is 4 eFt -ért.
Megoldódott!!
Kiedrült hogy tényleg csak a gomb volt a szar, ezért átkötöttük a bekapcsolást az újraindító gombra és most már minden jól működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!