Hogy tudnám kikapcsolni a nod32-met? Le akarok valamit tölteni és kidobja pirossal hogy vírust talált! Pedig szükségem lenne a dologra!
Figyelt kérdés
És nem tudom kikapcsolni! Multkorában még sikerült de azóta asszem újabb van és ezen nem tudom kikapcsolni hogy engedélyezze azt az oldalt!2009. okt. 4. 12:24
1/12 anonim válasza:
Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínű hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá.
A NOD32-őt pedig a legegyszerűbben a feladatkezelőben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)
2/12 A kérdező kommentje:
pár kb az egész, de wallhack egy játékhoz szóval nem tom!
Majd valami lesz!
2009. okt. 4. 12:34
3/12 anonim válasza:
Ha kikapcsolod a NOD-ot, megkapod a vírust. Nem kell mindent mindenáron letölteni.
4/12 anonim válasza:
Ha mégis letöltöd és futtatni akarod, bal oldalon piros pajzsot látsz, akkor hiába próbálkozol, a Windows fogja letiltani.
5/12 anonim válasza:
Szokott tévesen riasztani igenis: [link]
Egy a sok közül, a spyware doctor pedig legális és több gépen is ugyanezt csinálja.
6/12 anonim válasza:
Mondjuk könnyen lehet, hogy wallhack+keylogger. Utána meg megy a sírás, hogy jajazaccountom...
7/12 A kérdező kommentje:
akkor hagyom! pedig jól jönne!
2009. okt. 4. 15:26
8/12 anonim válasza:
Próbáld meg máshonnan letölteni, hátha van valahol tiszta is.
9/12 anonim válasza:
Itt a leleplezés a G.portálról: [link] Igaza volt a NOD-odnak, nem téves riasztás.
10/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, megkockáztattam, hogy megnyitom ezt a weblapot: komoly vírus (talán trójai faló) lehet benne, a gépem állandó védelme két akármit fogott. Nézd meg, könnyen lehet, hogy a te géped már megfertőzödött. Vírusirtót és kémprogram irtót azonnal futtasd le. Nem téves riasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!